BTC-prisen kunne samles op for massiv Uptick, indikator viser

BTC har underpresteret mod altcoins lige siden det faldt fra over $ 42k til at ramme lavt under $ 30K. Ethvert forsøg på en klar breakout over $ 35K har hidtil mislykkedes, da bjørne arbejder hårdt på at bremse kongemøntens opstigning.

Investorer, der keder sig af den nuværende dårlige handel på BTC-markedet, har muligvis ikke længe til at vente på, at BTCUSD vender tilbage til opadrettede .

En markedsindikator forudsiger et tilbagevenden til Bull Run, hvilket giver investorerne anledning til optimisme

I henhold til Bitcoin-forbrugt output-profit-forhold (SOPR), der deles af on-chain analytics firma Glassnode, er den nuværende rækkeviddehandel med bitcoin næsten færdig.

SOPR sporer, om hodlere sælger deres mønter med fortjeneste eller tab og kan være et stærkt værktøj til at forudsige, hvornår BTC-prisen er ved at nulstilles og bevæge sig højere. Når svage hænder sælger alt, hvad de kan, stiger BTC-prisen normalt, når prisnedgangen reduceres.

Under analysen af ​​SOPR var den populære kryptoanalytiker CryptoHamster enig med Glassnode-data, der viser, at den nuværende BTC-konsolidering snart slutter.

„Så hvis vi er på et tyremarked nu, ifølge SOPR er korrektionen ikke overstået endnu, men den slutter snart,“ twitrede analytikeren , mens han delte diagrammet nedenfor.

Investorer forbliver forsigtige, når BTC handler under $ 35K

Da BTC gears op for sin forestående breakout, forbliver mange investorer forsigtige med yderligere nedadrettede på kort sigt, så længe mønten handler under et nøgleniveau.

Tyrerne har kæmpet for at overvinde den kritiske $ 35K-modstand i løbet af de sidste par dage, hvor sidste nattes stigning til $ 34.880 er det seneste forsøg på at bryde over dette niveau. Siden da er BTC-prisen trukket tilbage under $ 32K niveau.