Bitcoin ‚Realized Cap‘ on uusi korkea, samanlainen kuin maaliskuun 3K dollarin kaatuminen

Bitcoinin toteutunut korkki oli kaikkien aikojen korkein, kuten helmikuussa 2020, kun BTC-hinta merkitsi paikallista huippua.

Ketjujen markkinoiden analyysialustan Glassnoden havaitsema tilasto Bitcoin Trader on saavuttanut kaikkien aikojen korkeimman tason 19. kesäkuuta. Se saattaa viitata uusien sijoittajien yleiseen kasvuun kryptovaluuttamarkkinoilla viime aikoina. kuukaudet.

Glassnode sanoi :

”Bitcoinin Realized Cap on saavuttanut uuden kaikkien aikojen korkeimman tason. 106,63 miljardin dollarin arvosta se on nyt ylittänyt edellisen ennätyksen, joka oli asetettu juuri ennen mustan torstain kaatumista kolme kuukautta sitten. “

Viimeksi Bitcoinin toteutunut enimmäismäärä – jota ei pidä sekoittaa markkina-arvoon tai markkinakattoon – saavutti ennätyksellisen korkean tason, helmikuussa 2020. Pian sen jälkeen, kahden kuukauden kuluessa, Bitcoinin hinta korjattiin niin alhaiseksi kuin 3 600 dollaria BitMEXissä. .

Aika olla pelokas tai nouseva?
Bitcoinin toteutunut yläraja viittaa Bitcoinin kokonaismäärään markkinoilla laskettuna BTC-hinnalla, kun varat viimeksi siirrettiin. Esimerkiksi, jos lompakko sisältää yhden BTC: n, joka on viimeksi siirretty kesäkuussa 2019, se laskee yhden BTC: n 14 000 dollariksi, joka on BTC-ajan hinta.

Glassnode-tiimi selittää:

”Realized Cap arvostaa eri osan tarvikkeista eri hinnoilla (nykyisen päivittäisen sulkemisen sijasta). Erityisesti se lasketaan arvottamalla jokainen UTXO sillä hinnalla, jolloin sitä viimeksi muutettiin. “

Uudelle korkeimmalle saavuttava tilasto voidaan ymmärtää kahdella tavalla: monet uudet sijoittajat ovat tulossa salausmarkkinoille, joten se saattaa merkitä paikallista kärkeä tai se voi olla yksinkertaisesti erittäin nouseva keskipitkän aikavälin trendi.

Bitcoinin hinta nousi helmikuussa 2020 jopa 10 550 dollariin . Bitcoin-futuurimarkkinat, etenkin Bitcoin, näkivät päivittäisen kaupankäynnin määrän ja avoimen korkojen nousun kaupankäynnin lisääntyessä nopeasti. BitMEX näki avoimen koronsa – pitkien ja lyhyiden sopimusten kokonaismäärän – nousevan yli miljardin dollarin.

Bitcoinin realisoitu korkki saavutti ennätyksellisen korkean tason helmikuussa 2020, mahdollisesti kun monet sijoittajat ostivat BTC: tä 9000–10 000 dollarin alueelta siirtämällä ne pörsseistä lompakkoihin. Seuraavan kahden kuukauden aikana BTC näki historiansa suurimman laskun, lähinnä maailmanlaajuisen osakemarkkinoiden laskun jälkeisen epävarmuuden huipun vuoksi.

Mutta metriikkaa voidaan myös arvioida optimistisena trendinä, joka voi viitata vähitellen kertymiseen. Bitcoin-kauppias Luke Martin sanoi :

”USD-määrä, jonka ostajat sijoittivat BTC: hen, teki juuri kaikkien aikojen korkeimman tason. Realisoitu markkinakorkki mittaa kaikkien kolikoiden arvon hintaan, jonka he viimeksi kaupoivat. Hinta ei ole vielä olemassa, mutta vakaumus on. ”

Bitcoin on käännekohdassa, monet tilastot osoittavat

Vaikka Bitcoinin realisoitu korkki on uudessa korkeimmassa asemassa, kesäkuussa tapahtui yli kahden vuoden suurin ylöspäin suuntautuva Bitcoinin kaivosvaikeuksien sopeuttaminen , pitkäaikaisten BTC-haltijoiden lukumäärä nousi neljän vuoden korkeimmalle tasolle , ja optio-oikeuksien markkinoiden määrä kasvoi tasot, joita aiemmin ei ollut nähty.

Eri staattisten ja indikaattorien ennätysluvut viittaavat siihen, että Bitcoin on käännekohdassa ja seuraavat viikot ovat todennäköisesti kriittisiä BTC: n keskipitkän aikavälin hintakehitykselle.