100 000 Bitcoin-alternativer er satt til å utløpe: her er hva du kan forvente fra markedet

Bitcoins pris er for tiden $ 54000 basert på data fra coinmarketcap.com; ettersom Bitcoin går mot sin forrige ATH på $ 58330, gjenopprettet prisen over 8% på mindre enn 24 timer, og dette er et bullish tegn for Bitcoins pris.

Bitcoin-opsjonene utløper til en verdi av 1,2 milliarder dollar

Denne utvinningen kommer på et tidspunkt da de 20 beste altcoins rangert på markedsverdi får fart og tilbyr over 7% gevinst på 24 timer. Eiendelen har gjenopprettet fra prisfallet etter at Bitcoin-opsjonene utløper til en verdi av 1,2 milliarder dollar i slutten av februar 2021.

Ser vi på prisdiagrammet, er det tydelig at utvinningen fra februar prisfall er fullført, og prisen har økt over 20 prosent siden den gang. Den neste store begivenheten som kan påvirke prisen negativt er rundt hjørnet, 100 000 Bitcoin-opsjoner utestående for mars utløp.

Til tross for at Bitcoin-innstrømningen til børsene er oppe, stiger prisen opp siden spotbørsenes NetFlow blir absorbert av etterspørselen – enorme 33500 Bitcoin NetFlow ble absorbert. Siden prisen falt fra $ 58400-nivået, strømmet over 63000 Bitcoin til børser. Siden ATH har utstrømmene overgått tilsig, og dette kan være en grunn til at prisen er i en oppadgående trend. Kjedeanalysen antyder at følelsen er baisse, men handelsvolumet antyder noe annet.

For tiden handler prisen nærmere forrige ATH

Tilgang fra institusjonelle investeringer genererer ny etterspørsel og øker volatiliteten, og støtter prisoppgangen. Selv om dette utløpet kan ha en betydelig innvirkning på prisen, kan eiendelen komme seg i tide til å treffe neste ATH. For tiden handler prisen nærmere forrige ATH; det er mer sannsynlig at eiendelen kan treffe ATH og fortsette prisoppdagelsen utover.

Bitcoin-utvekslingsnettstrøm har historisk sett hatt en innvirkning på prisen på eiendelen. Tilsvarende, på det nåværende prisnivået, er nettostrømmen stort sett positiv, og innstrømningen av Bitcoin blir absorbert av etterspørselen på børser og derivater.

Institusjonelt tilsig har hatt en positiv innvirkning på prisen; tilstrømningen har imidlertid ført til korreksjoner tidligere. Foreløpig har utvinningen fra korreksjonen kommet fra økt korrelasjon med aksjer og S&P 500. Effekten som forventes av utløpet av denne opsjonen er negativ, og den maksimale smerten kan være $ 49000 for dagens prisoppgang.